Het sinds 2002 vernieuwde en gemoderniseerde Piazza Center is gevestigd net buiten het centrum van Gorinchem. Het ultra moderne Piazza Center is gebouwd in een prachtige stijl en hoort dus ook bij één van de mooiste winkelcentra van het  land. Het overdekte winkelcentrum geeft een enorme ruimte weer door zijn verticale lijnen. U zult merken dat winkelen in het Piazza Center u een heerlijk ontspannen gevoel geeft.

U kunt in het winkelcentrum genieten van een zeer gevarieerd aanbod van winkels. De grote bekende supermarkten en bekende winkelketens zijn aanwezig, maar u wordt ook gastvrij ontvangen in de lokale winkels met een geheel eigen gezicht en aanbod. Kortom een ideale plaats voor uw dagelijkse boodschappen of om eens lekker uitgebreid te shoppen.

Tevens heeft u geen zorgen over het parkeren van uw auto, want u kunt op het parkeerdek van het Piazza Center met uw parkeerschijf GRATIS parkeren!

Het winkelcentrum is eveneens goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Mocht u met de trein komen dan kunt u binnen vijf minuten lopen het Piazza Center al bereiken. U kunt ook de bus nemen en vlakbij het Piazza Center uitstappen. Uiteraard is het winkelcentrum van alle gemakken voorzien. Zo zijn er bijvoorbeeld ook diverse pinautomaten aanwezig.

Wilt u vooraf een indruk krijgen van wat er allemaal te doen is in het Piazza Center ga dan snel naar de nieuwspagina op deze site. Voor meer informatie over de winkels klik hier

 

 

 

 

Evenementenkalender

zaterdag 17 maart 2018 om 00:00
Go Solo Sraattheater
zaterdag 31 maart 2018 om 11:00
Pia&Zaza / Paasknutselen
zaterdag 07 april 2018 om 00:00
Circus Meerfout
zaterdag 14 april 2018 om 11:00
Pia&Zaza