Bijzondere ontdekking in het Piazza Center

Al jaren gonst het van de geruchten en hangt er een mythe rondom het Piazza Center in Gorinchem. Hoe komt het toch dat het Piazza Center al jaren het meest sfeervolle winkelcentrum is van de regio? Wie is er toch verantwoordelijk voor het feit dat het Piazza Center altijd zo smaakvol is aangekleed, altijd netjes is opgeruimd en bezoekers graag hun aankopen in het Piazza Center komen doen? En waarom is het Piazza Center zo kindvriendelijk en vinden ook kinderen het een feest om naar het Piazza Center te komen? De directie van het Piazza Center staat al bijna 45 jaar voor een groot raadsel en besloot een onderzoek in te stellen. Na grondig speurwerk en maanden van onzekerheid werd een heel bijzondere ontdekking gedaan…

Diep in de catacomben van het Piazza Center stuitte het onderzoekteam op twee bijzondere wezens. Twee “zwerfkatten” die al jaren blijken te wonen in het Piazza Center en zich nooit vertonen. Pas wanneer alle winkels gesloten zijn en het Piazza Center stil en verlaten is, gaan ze aan de slag.

Al jaren beschouwen deze twee sympathieke, zachtaardige en knuffelbare katten het Piazza Center als hun thuis. Dag in dag uit zijn broer en zus, luisterend naar de namen Pia en Zaza druk om van hun huis een gezellig, sfeervol thuis te maken.

Pia is een lief en schattig poesje die het heerlijk vindt om geaaid en geknuffeld te worden, maar het is ook een echte dame. Gek op shoppen, tutten en lekker kletsen met haar vriendinnen.
Zaza is een stoere kater. Haalt graag kattenkwaad uit, mag graag voetballen, flirt zo af en toe met de meisjes en heeft liever een “Boks of een high five” dan een knuffel.

Ambassadeurs

Maar hoe moet het nu verder? Nu Pia & Zaza ontdekt zijn is het Piazza mysterie opgelost en is de mythe rondom het Piazza Center voorgoed verdwenen.
Betekent dit dat Pia en Zaza nu moeten verhuizen? Dat ze niet meer in het Piazza Center mogen wonen? Is al dat werk dan voor niets geweest en is die gezellige en gemoedelijke sfeer in het Piazza Center dan nu voorgoed voorbij?...

Niets is minder waar. “Meneer de directeur” (de grote baas van het Piazza Center) kreeg een briljant idee en heeft Pia en Zaza gevraagd om ambassadeur van het Piazza Center te worden.
En zo kon het gebeuren dat vanaf zaterdag 24 oktober 2015 het Piazza Center beschikt over twee eigen mascottes. Twee superlieve, aardige en knuffelbare mascottes die bij vele activiteiten in het Piazza Center zullen worden ingezet.

Vele Meet & Greets waarbij Pia & Zaza uitgebreid de tijd zullen nemen om met iedereen op de foto te gaan, te knuffelen enz. Pia en Zaza hebben hun eigen Facebookpagina, waar alle kinderen hun vragen en verhalen op kwijt kunnen. Op het middenplein van het Piazza Center komt een brievenbus waar kinderen hun tekeningen voor Pia & Zaza kunnen achterlaten.
Zorg dat jouw “selfie” met Pia & Zaza op de Facebook Pagina van Pia & Zaza komt te staan, want wie weet wordt je wel “Pia & Zaza fan” van de maand en staat jouw foto een maand lang op de TV schermen in het Piazza Center en win je een leuke prijs.

Ook zullen Pia & Zaza Sinterklaas ontvangen en de Kerstman en gaan we paaseieren zoeken met Pia & Zaza. Kortom het wordt een supergave en fantastische tijd in het Piazza Center.


OPENINGSTIJDEN

Piazza center

MA 09:00 - 18:00
DI 09:00 - 18:00
WO 09:00 - 18:00
DO 09:00 - 21:00
VR 09:00 - 18:00
ZA 09:00 - 17:00
ZO* 12:00 - 17:00

Parkeerdek

MA 07:30 - 21:30
DI 07:30 - 21:30
WO 07:30 - 21:30
DO 07:30 - 21:30
VR 07:30 - 21:30
ZA 07:30 - 21:30
ZO* 11:30 - 17:30

* Niet alle winkels zijn open op zondag.